corona-virus-4881520_640.png

Covid-19 Update (juni)

Gepubliceerd op 16 juni 2020

De afgelopen 3 maanden hebben we noodgedwongen online onze lessen verzorgd. Omdat we al van plan waren in 2020 ons jubileum mede te vieren met een serie van korte online curussen waren we eigenlijk best goed voorbereid op deze, toch wel onverwachte, situatie.

 

Nu langzaam maar zeker steeds meer mag, krijgen we uiteraard vragen hoe de lessen na 1 september gaan plaatsvinden. En dat is best een lastig vraagstuk. Mede omdat er veel onzekere factoren een rol spelen. Zo weten we niet hoe de ontwikkelingen rond het Corona-virus zullen verlopen. Misschien mogen we ook het najaar helemaal geen klassikale lessen verzorgen..

Een andere onzekere factor is de capaciteit van de leslocaties (met name in Utrecht in de buurt van het station). Zolang de anderhalve meter-regel van kracht is, hebben we te maken met meer dan een halvering van de capaciteit. Zowel qua leslokalen als de beschikbare stoelen voor cursisten (meestal maximaal 6 tot 9 personen).Dat maakt plannen heel erg lastig voor dit najaar.

We begrijpen dat iedereen een eigen voorkeur heeft en daar willen we zo veel mogelijk aan tegemoet komen. De praktijk zal echter betekenen dat we op verschillende manieren onze lessen moeten gaan verzorgen om zo veel mogelijk door te laten gaan. We verwachten dan ook een mix van klassikaal, hybride (cursisten zowel fysiek als online aanwezig) en online lessen aan te bieden. U kunt bij aanmelden uw voorkeur aangeven!

Omdat het online lesgeven over het algemeen goed is ontvangen, is de kans groot dat een aantal cursussen alleen online zullen plaatsvinden. Dus mede omdat we geen fysieke ruimte beschikbaar hebben. Voor andere cursussen moeten we misschien uitwijken naar onze eigen locatie in Voorburg.

Op dit moment is nog niet alles duidelijk. We blijven werken aan het optimaliseren van de online lessen en tegelijkertijd doen we ons best om zoveel mogelijk klaslokalen te boeken.

Houd onze website in de gaten voor de actuele stand van zaken!

Voor eerdere Covid-19 updates zie eerdere nieuwsberichten

https://goopleidingen.nl/go/nieuws/update-corona-virus

https://goopleidingen.nl/go/nieuws/go-opleidingen-gaat-voorlopig-online-verder