Opleidingsadvies op maat

Werken aan uw eigen persoonlijke ontwikkeling is momenteel hot! Dat vinden wij bij GO opleidingen uiteraard een prima ontwikkeling. De informatiedienstverlening van organisaties kunnen alleen groeien met up-to-date, vakkundig en enthousiast personeel. GO opleidingen kan u daarbij helpen. Wij doen dat met een uitgebreid pakket (ruim 150) aan opleidingsactiviteiten. Kwalitatief goede cursussen met ervaren professionals uit de praktijk als docent! Dat is wat GO opleidingen al jaren een betrouwbare naam maakt in de opleidingen-wereld.

Tegelijkertijd begrijpen wij dat het niet altijd even eenvoudig is om de juiste keuze te maken in het enorme aanbod. Om u van dienst te zijn bij het maken van de juiste keuze voor een cursus of opleiding, bieden we vanaf nu 2 nieuwe services, die helpen bij uw professionele ontwikkeling:

1. Workshop Competenties

Gedurende een interactieve workshop van 2.5 uur gaat u, onder leiding van een opleidingsmanager van GO opleidingen, met uw team bepalen welke competenties de  komende jaren nodig zijn om succesvol te blijven functioneren binnen uw organisatie. De workshop geeft inzicht in welke opleidingsactiviteiten (onderwerpen, thema's, competenties) het beste passen bij uw team in relatie tot de ontwikkelingen in de informatiedienstverlening bij uw organisatie.

Resultaat: Aan het eind van de workshop is de opleidingsbehoefte van uw team in relatie tot organisatieontwikkelingen beargumenteerd in kaart gebracht en heeft u zicht op een mogelijk opleidings- en ontwikkeltraject voor uw medewerkers.

 

menti_website.jpg        IMG_20181102_154118.jpg

2. Opleidingsspreekuur

Een van de opleidingsmanagers van GO opleidingen gaat een individueel gesprek aan met uw medewerkers om de opleidingsbehoefte te matchen met het opleidingsaanbod. Gedurende de gesprekken van 15 - 30 minuten (duur afhankelijk van het voortraject) komen o.a. de basisvaardigheden, gewenste vaardigheden, de eigen rol nu en de ambitie aan de orde. 

Resultaat: Aan het eind van het gesprek heeft uw medewerker een persoonlijk opleidingsadvies, dat bijdraagt aan de professionele ontwikkeling binnen de organisatie, in handen.

 

GO opleidingen biedt beide services kosteloos aan! Interesse? Neem contact op via info@goopleidingen.nl of 070-3512380