Seminar Briljante Mislukkingen

Mini-seminar 'Briljante mislukkingen' door GO en de vakbladen InformatieProfessional en Od.

 

Wat hebben ‘het zwarte schaap’, ‘de duiker van Acapulco’, ‘de brug van Honduras’, ‘de gloeilamp’ en ‘de boerendochter’ met elkaar gemeen? Niet eenvoudig op te lossen. Het  zijn allemaal archetypen die helpen een mislukking te identificeren. Maar kunnen ook kenmerken van een onverwachte briljante uitkomst zijn. Dan spreken we van een ‘Briljante Mislukking’. En die zien we graag. Dat betekent namelijk dat we niet alleen hebben geleerd van de mislukking, maar dat we ook nog ergens een positief resultaat hebben kunnen ontdekken.

En omdat wij van mening zijn dat je van ‘mislukkingen’ meer leert dan van succes organiseren we op 4 april a.s., in samenwerking met de vakbladen Od en IP een seminar over het fenomeen ‘Briljant Mislukkingen’.  Keynotespreker Bas Ruyssenaars: ‘Een Briljante Mislukking is een goedbedoelde poging die anders uitpakt dan gepland en waarvan je kunt leren. Die inspanning kan faliekant mislukken, maar er kan bij toeval ook iets moois uitkomen. Een positief side-effect dus.’

Tijdens het seminar maakt u kennis met een aantal inspirerende mislukkingen (Wist u dat Viagra eigenlijk ook een Briljante Mislukking is?), leert u potentiële mislukkingen te herkennen aan de hand van 16 archetypen en krijgt u inzicht in hoe een mislukking om te draaien naar briljant resultaat. Kortom, u haalt voortaan waarde uit elk (al dan niet mislukt) project!

Wij vinden het leuk als u een Briljante Mislukking (anoniem) met ons wilt delen. Mail uw moment naar redactie@informatieprofessional.nl en wij nemen het op in het programma.

Programma

13:00              Inloop (locatie is Utrechts Centrum voor de Kunsten, Domplein 4 te Utrecht)

13:30              Opening

13:35              Briljante mislukkingen in de praktijk door Bas Ruyssenaars

14:20              Cases

15:00              Pauze

15:15              Workshop ‘Herken een briljante mislukking’ onder leiding van Paul Iske

16:15              Napraten, biechten (wilt u toch een mislukking met ons delen) en borrel

17:15              Slot

Tarief

Abonnees van IP of Od:                                         gratis

Zelf een mislukking aangedragen:                         gratis

Deelname plus een jaarabonnement IP of Od:    € 100,00

Deelname zonder extra's:                                     €  50,00

 

Bij het aanmelden s.v.p. in het opmerkingenveld aangeven voor welke optie u in aanmerking wilt komen.