Pitch training (Online - 70 jaar GO)

3 uur durende workshop waarin u leert om op een doeltreffende en krachtige wijze uzelf te presenteren.

 

Wie bent u eigenlijk? Waar bent u goed in? Vertel eens wat over jezelf? Het is moeilijk om ‘to the point’ te blijven en in het kort uw kernboodschap op een ander over te brengen. Tijdens deze training maakt u op een leuke en interactieve manier uw persoonlijke elevator pitch. Hierin verwerkt u uw verleden, heden en toekomst met daarin verweven, ambitie, successen en authenticiteit.

Resultaat

Na afloop van de training bent u in staat om uzelf op professionele wijze kort en krachtig te presenteren.  U loopt na de training de deur uit met een degelijke pitch die inhoudelijk klopt, goed aanvoelt en vooral aansluit op wie u daadwerkelijk bent. Als u eenmaal op dat punt bent gekomen, kunt u de pitch toepassen waar en wanneer u wilt, zodat u voorbereid bent op elke voorstelbare situatie.

Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar persoonlijkheid en sterke punten effectief in wil zetten om doelen te bereiken.

Inhoud

Tijdens de training komen de volgende aspecten aan de orde:

  • Wat is de elevator pitch?
  • Waarom een elevator pitch?
  • Wat wilt u over uzelf vertellen?
  • Welke stijl past het best bij u?
  • Technieken om de pitch op non verbale wijze kracht bij te zetten
  • Praktische oefeningen

We werken aan een elevator pitch, die u meteen kunt gebruiken. Naast een stuk theorie, is er ruimte om uw pitch te oefenen.