GOvogin.png

VOGIN-IP-lezing 2019 op 19 maart

Gepubliceerd op 08 januari 2020

VOGIN en vakblad IP, in samenwerking met GO-opleidingen en KNVI, verzorgen 19 maart voor de achtste keer de VOGIN-IP-lezing. Voor informatieprofessionals is dit jaarlijkse evenement intussen al een begrip geworden.

Als keynotesprekers zullen visual investigations journalist Christiaan Triebert en SEO-consultant Dawn Anderson het podium van de OBA betreden. Christiaan Triebert mocht 26 november al bij De Wereld Draait Door vertellen over zijn onderzoek voor de New York Times, naar Russische bombardementen van Syrische ziekenhuizen (https:// bit.ly/tribrt).

Dawn Anderson is bij SEO-bijeenkomsten een veelgevraagd spreker. Zij weet de link te leggen tussen SEO en moderne information retrieval-technieken, en daarmee dus ook tussen SEO en het vakgebied van de informatieprofessional (https://bit.ly/dawn2020).

Daarnaast zijn er nog zes andere sprekers en is er keuze uit een tiental workshops waarvoor je kunt inschrijven. Op de VOGIN-IP website vind je het volledige programma, informatie over de lezingen, informatie over de workshops en uiteraard informatie over de inschrijving.
https://vogin-ip-lezing.net/