Logo 2024.jpg

Vacature; Specialist DIV - Veiligheidsregio IJsselland

Gepubliceerd op 06 mei 2024

Wij zijn op zoek naar een

 

Specialist DIV

Maak het verschil met informatie: word specialist DIV bij Veiligheidsregio IJsselland! Met jouw kennis van informatiebeheer adviseer je jouw collega’s zodat al onze informatie vindbaar en toegankelijk is. Iets voor jou? Kom dan ons team versterken als specialist documentaire informatievoorziening (24-32 uur).

Als specialist DIV zorg je samen met je collega’s voor een goed informatiebeheer van Veiligheidsregio IJsselland en GGD IJsselland. Dit doe je vanuit zowel een adviserende als uitvoerende rol.

 

Wat je gaat doen

·       Je gaat in gesprek met collega’s om te zorgen dat informatie juist beheerd wordt.

·       Je legt aan je collega’s uit wat de toegevoegde waarde is van informatiebeheer.

·       Je zorgt voor een goede dossiervorming en archiefbeheer.

·       Je houdt je bezig met het (door)ontwikkelen en uitwerken van het kwaliteitssysteem documentaire informatiehuishouding/ vervanging van het kwaliteitshandboek.

·       Je voert reguliere archiefwerkzaamheden uit, waaronder digitale dossiervorming en het vernietigen van digitale en analoge bestanden. Ook actualiseer je de archiefverordeningen en besluiten informatiebeheer.

·       Tot slot werk je mee aan procesbeschrijvingen met betrekking tot informatie- en archiefbeheer.

 

Het leuke aan in dienst zijn bij de veiligheidsregio en GGD is dat je ervoor kunt kiezen om een positie te vervullen in onze crisisorganisatie. Naast je normale baan krijg je de kans allerlei andere taken binnen jouw crisisfunctie uit te voeren. Denk aan het analyseren van data, communiceren over het incident, mensen helpen bij opvang of iets heel anders waarbij je letterlijk dicht op het vuur zit. Zo wordt je werk nog gevarieerder. Benieuwd hoe het is om naast je ‘normale werk’ ook een crisisfunctie te hebben? Lees dan het verhaal van Bart, functioneel beheerder Corsa, kwartiermaker van #VetVeilig en hoofd informatie geneeskundige zorg (HIN-GZ). Of lees de verhalen van onze andere collega’s.

 

Wie je bent

We zoeken een teamspeler die sociaal en communicatief sterk is. Je bent nauwkeurig en werkt gedisciplineerd. Op deze manier zet jij de positie van DIV/Informatiebeheer goed op de kaart.

 

Verder vragen we het volgende:

·       Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied.

·       Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau.

·       Je hebt een afgeronde vakgerichte opleiding op het gebied van informatie- en archiefbeheer. Bijvoorbeeld SOD1, aangevuld met de opleiding LARM (VHIC) of een vergelijkbare opleiding.

·       Je hebt ervaring met het werken met een documentmanagementsysteem (DMS) of zaaksysteem. Als je ervaring hebt met Corsa is dat mooi meegenomen.

 

Waar je aan de slag gaat

Als specialist DIV maak je onderdeel uit van het team Informatievoorziening. Samen met jouw collega’s zet je informatiebeheer op de kaart voor zowel de veiligheidsregio als de GGD. Werken voor twee organisaties betekent ook dat je op beide locaties mag werken.

Veiligheidsregio IJsselland bestaat uit de brandweer, crisisbeheersing en rampenbestrijding en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR). We voorkomen en beperken risico’s waar het kan en we bestrijden incidenten waar het moet. Lees hier meer over Veiligheidsregio IJsselland.

 

Als GGD IJsselland vinden wij gezond leven voor iedereen belangrijk. We staan midden in de samenleving en houden ons bezig met allerlei onderwerpen die onze gezondheid raken. Meer weten over GGD IJsselland? Lees hier meer over GGD IJsselland.

 

Wat we bieden

Werken bij Veiligheidsregio IJsselland en GGD IJsselland betekent dat je een bijdrage levert aan een veilige en gezonde samenleving. We zijn veelzijdig, dynamisch, informeel, volop in ontwikkeling en flexibel. Dat zie je ook terug in de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

·       Flexibele werktijden;

·       Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;

·       Ruime reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;

·       Individueel keuzebudget van 18,63%;

·       Bekijk nog meer voordelen op de pagina arbeidsvoorwaarden.

 

We bieden een functie voor 24 tot 32 uur per week. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, maar wie weet wat er daarna mogelijk is. Een detachering vanuit onze partners uit de Talentenregio behoort ook tot de mogelijkheden. De functie is ingedeeld als normfunctie Medewerker Gegevens IV in het functieboek HR21. Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, vastgesteld in schaal 7 volgens de CAR-UWO (minimaal € 2.485,- en maximaal € 3.588,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

 

Iets voor jou?

Dan nodigen we je uit om uiterlijk woensdag 29 mei te solliciteren via de sollicitatiepagina. Heb je vragen, wil je meer weten over de organisatie of twijfel je of deze functie bij jou past? Neem dan gerust contact op met Gine Oude Egberink via g.oude.egberink@vrijsselland.nl of via 06 - 33140721. Gine is de kwartiermaker van Informatievoorziening en kan jou alles vertellen over het werk, de organisatie en het team.

 

Handig om te weten: de sollicitatiegesprekken plannen we op woensdag 5 juni. Houd daar alvast rekening mee in je agenda. Als je uiteindelijk onze nieuwe collega wordt, vragen we je om een VOG – Verklaring Omtrent Gedrag.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.