IMG-20230208-WA0000.jpg

GO werkt samen met Deloitte en Binnenwerk aan een opleidingstraject

Gepubliceerd op 14 februari 2023

GO opleidingen werkt samen met Deloitte Government & Public Services en Binnenwerk (Onderdeel van O&P Rijk) samen aan een traject om mensen met een beperkt arbeidsmarktperspectief naar een baan te begeleiden. In dit geval gaat het om banen in relatie met de #Informatiehuishouding van de Rijksoverheid.

Deloitte stelt haar tijd, kennis en ervaring vanuit de Impact Foundation ter beschikking. GO opleidingen verzorgt een opleidingstraject Medewerker Recordsmanagement.

In nauwe samenwerking met #Binnenwerk krijgt - gedurende 1 jaar - een groep van ongeveer 30 personen aanvullende opleiding en training op het gebied van modern informatebeheer. Naast de vaktechnische trainingen gaan de deelnemers ook aan de slag met werknemersvaardigheden om een goede start te maken. Dit levert naar verwachting 20 nieuwe instromers op in het vakgebied #Informatiebeheer!

Dit project is een vervolg op de succesvolle 1e fase van Maatwerk voor Mensen''. Hiermee geeft Deloitte, samen met de partners Finance Factor, GO Opleidingen en Binnenwerk, invulling aan #SocialReturn als onderdeel van het contract voor Financiële Adviesdiensten FAD, met de #Rijksoverheid.

Afgelopen week zijn twee groepen gestart in Den Haag en een in Zutphen met docent Antony Fokker.

GO opleidingen wenst de deelnemers van dit mooie traject veel succes! 

 

IMG-20230210-WA0000.jpg