iaz2023.png

GO opleidingen is weer aanwezig op Informatie aan Zee

Gepubliceerd op 25 september 2023

Op 19 en 20 oktober 2023 organiseert VVBAD de achttiende editie van haar tweejaarlijkse conferentie Information by the Sea. En natuurlijk zal GO School for Information aanwezig zijn! We verzorgen 2 workshops en presenteren ons op de informatiemarkt! Bezoek ons voor advies voor je continue professionele ontwikkeling!

Informatie aan Zee, het congres voor informatieprofessionals in Vlaanderen, is een evenement waar we kennis opdoen, elkaar inspireren en netwerken. Tot ziens op 19 en 20 oktober 2023 in Oostende! 

Impact: Maken we een verschil? Maak een verschil!

Het thema van Informatie aan Zee 2023 is Impact: Maken wij het verschil? Maak het verschil! Met dat thema willen we dieper ingaan op de maatschappelijke rol van onze sector en hoe we onszelf relevant kunnen houden voor een steeds veranderende samenleving. Welk verschil maken we en hoe kunnen we dat verschil maken? Denk aan sessies over gemeenschap, participatie, diversiteit, dekolonisatie, een inclusieve en gelijke samenleving, ethische praktijken, duurzaamheid, zelfontwikkeling, user-centered work, sociaal werk, de impact van nieuwe technologieën op onze sector en gemeenschap, het belang van evaluatie, meting en parameters, enzovoort.

Meer informatie: https://www.vvbad.be/informatie-aan-zee-2023