Banner-Smart-humanity-336x280.gif

GO opleidingen met pop-up workshops aanwezig op Smart Humanity 2018

Gepubliceerd op 09 oktober 2018

Op 13 december a.s. vindt Smart Humanity 2018 plaats in het filmmuseum Eye in Amsterdam. De KNVI zet dit jaar in haar event de mens centraal in een wereld in transitie. Rond de  50 sprekers zullen gedurende 24-uur de menselijke kant van de verdergaande digitalisering, autimatisering, informatisering en dataficering van de maatschappij belichten vanuit hun eigen expertise.

Door een ruim aanbod aan presentaties, discussie-sessies, demonstraties en workshop is er voor elke Informatieprofessioneel veel te halen. U verlaat Smart Humanity 2018 gegarandeerd met nieuwe kennis en inzcihten die u kunt toepassen in uw dagelijks werk. Nu én in de (nabije) toekomst.

In dit 'geweld' aan kennisoverdracht verzorgt GO opleidingen met een aantal pop-up works een bijzondere bijdrage. In korte, praktische workshops behandelen wij een aantal actuele thema's, waabij u direct praktisch toepasbare kennis opdoet.

  • de perfectie pitch in 30'
  • website bouwen in Wordpress in 15'
  • een privacy  / AVG casus uitgelegd in 15'
  • Google zoekmachine ontmaskerd in 20' 

Dit.... en nog veel meer kunt u nalezen op de event website. Daar kunt u zich ook aanmelden. Download hier de Smart Humanity brochure!

Tot 13 december!