Banner-Smart-humanity-336x280.gif

GO opleidingen met pop-up workshops aanwezig op Smart Humanity 2018

Gepubliceerd op 09 oktober 2018

Op 13 december a.s. vindt Smart Humanity 2018 plaats in het filmmuseum Eye in Amsterdam. De KNVI zet dit jaar in haar event de mens centraal in een wereld in transitie. Rond de  50 sprekers zullen gedurende 24-uur de menselijke kant van de verdergaande digitalisering, autimatisering, informatisering en dataficering van de maatschappij belichten vanuit hun eigen expertise.

Door een ruim aanbod aan presentaties, discussie-sessies, demonstraties en workshop is er voor elke Informatieprofessioneel veel te halen. U verlaat Smart Humanity 2018 gegarandeerd met nieuwe kennis en inzcihten die u kunt toepassen in uw dagelijks werk. Is het niet direct, dan zeker in de (nabije) toekomst.

In dit 'geweld' aan kennisoverdracht verzorgt GO opleidingen met een aantal pop-up works een bijzondere bijdrage. In korte, praktische workshops behandelen wij een aantal actuele thema's, waabij u direct praktisch toepasbare kennis opdoet. Zo leren wij u in 30' minuten een perfecte persoonlijke pitch te geven. In 15' demonstreren wij dat een website bouwen echt geen probleem is. En we laten u in 20' minuten zien dat Google misschien niet altijd de beste oplossing is voor het vinden van de juiste informatie.

Dit.... en nog veel meer kunt u nalezen op de event website. Daar kunt u zich ook aanmelden. 

Tot 13 december!

Nieuwsbericht tekst