corona-virus-4881520_640.png

Corona update september 2021

Gepubliceerd op 17 september 2021

Sinds 6 september verzorgen we een aantal van onze opleidingsactiviteiten ook weer fysiek op locatie. Dat blijven we komende tijd ook doen, maar vanaf 25 september veranderen er een aantal zaken.

-        De 1.5 meter regel komt te vervallen. Dat betekent dat lunch, de koffiegesprekken en werken in groepjes allemaal makkelijker wordt.

-        De locaties waar onze lessen plaatsvinden vallen in de categorie HORECA. Volgens de richtlijnen van de overheid heeft u daarom alleen toegang met een gelde QR-code. De locaties waar onze lessen plaats vinden, zijn verplicht deze controle bij binnenkomst uit te voeren. Wilt u meer informatie over de Corona App of heeft u hier vragen over? Kijk dan op https://coronacheck.nl/nl. Ook is het mogelijk om op papier een QR code te krijgen. Meer informatie: https://coronacheck.nl/nl/print/

Voor de geplande online lessen verandert er niks. Deze gaan door zoals u van ons gewend bent inclusief de ‘lunch vouchers’, die we voor aanvang van de lesdag verstrekken.

Veel van onze cursisten geven aan voorkeur te hebben voor online lessen. We blijven daarom onze opleidinsgactiviteiten afwisselend online en fysiek aanbieden.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via de telefoon 070-3512380, email info@goopleidingen.nl of de chat-functie op onze website www.goopleidingen.nl.