acuril2022_1.jpg

Caribische week voor GO opleidingen

Gepubliceerd op 13 juni 2022

Afgelopen week was GO opleidingen actief op Curacao en Aruba om een bijdrage te leveren aan 3 events, gericht op de informatiedienstverlening in het (Nederlands) Caribisch gebied.

Van 5 tot 9 juni vond het jaarlijkse congres van de Associaton of Caribbean University, Research and Institutional Libraries plaats op Curacao. GO opleidingen nam al weer voor de 6e keer deel aan dit bijzondere congres.

Dit jaren waren we niet alleen sponsor, maar verzorgden ook 2 workshops (over change managemet en het strategisch inzetten van social media). Daarnaast waren we ook verantwoordelijk voor een extra toevoeging aan het programma in de vorm van een symposium over de 'professionalisering van de informatiehuishouding in de Dutch Caribbean + Suriname. Ook hier verzorgden we een workshop.

Aan het eind van de week reisden we, samen met onze docent Migiza Victoriashoop, af naar Aruba om het afsluitend event in de 'Semana di Archivo' presentaties te verzorgen over 'Archiving by Design en het belang van goed informatiebeheer voor afdelingshoofden van de Arubaanse ministeries.

Het was een hectische, maar interessante week met veel nieuwe contacten en weerzien met 'oude' bekenden en nieuwe inzichten.

Hieronder een impressie: 

acuril2022_3.jpg

acuril2022_7.jpg

Acuril2022_8.jpg

semana_archivo6.jpg

semana_archivo_1.jpg

semana_archivo_3.jpg

Acuril2022_6.jpg