Nieuwsartikel

Team Brooklyn wint 1e GO Prissma Infobattle 2017

27 juni 2017

Op 22 juni jl. vond de 1ste GO InfoBattle van 2017 plaats in de Ierse pub O'Casey's in Den Haag. Onder de rook van het Koninklijk Paleis op het Noordeinde streden 5 teams om de prijzen én toegang tot de finale tijdens het KNVI-congres op 9 november.

 

In 6 ronden met thema's als 'Icons', 'Knowledge' en 'Search' konden de aanwezige informatieprofessionals hun kennis en vaardigheden laten zien aan hun collega's. Naarmate de InfoBattle vorderde nam het rumour, de onderlinge strijd en de spanning toe. Dit resulteerde in de meest hardbevochte InfoBattle ooit met zowel een gelijke stand voor de 1ste en de 3e plaats. Een tie-breaker moest uiteindelijk bepalen wie er met de prijzen en de eer vandoor ging. Toen de kruitdampen waren verdwenen bleek het 'Brooklyn Lager' team de winnaar. Zij kregen de prijzen overandigd van sponsor GO opleidingen. En zij gaan door naar de finale, waar ze hun titel van vorig jaar moeten verdedigen.

 

Opnieuw bewees Prissma dat zij met hun InfoBattle een uniek netwerkevent aanbieden, waar het opdoen en spuien van kennis samen komt met gezelligheid en het beter leren kennen van vakgenoten.

 

Meer weten over de volgende InfoBattles? Kijk op http://www.prissma.nl/activiteiten/prissma-go-infobattle/