Vakgebied

SharePoint

De 'onbegrensde' mogelijkheden van SharePoint

SharePoint is een platform voor samenwerken, kennisdelen, stroomlijnen van werkprocessen en vooral ook voor het beheer van verschillende soorten content. Omdat SharePoint zo veel mogelijkheden heeft, is het een kunst om de implementatie goed te laten verlopen en om de verschillende functionaliteiten doelmatig in te zetten.

 

Juist op dat gebied kan een Informatieprofessionals toegevoegde waarde leveren voor de organisatie. Een informatieprofessional zorgt voor optimaal gebruik van de voordelen en mogelijkheden van werken met SharePoint. Al vanaf het moment waarop de informatiearchitectuur in beeld komt, kan de Informatieprofessional een belangrijke adviserende rol spelen. En na de implementatie liggen de taken en verantwoordelijkheden op het gebied van het toegankelijk maken en het beheren van de content. Alleen als die aspecten goed zijn verzorgd, kan een organisatie optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die SharePoint biedt!

 

Praktische trainingen

GO opleidingen verzorgt een reeks praktische trainingen, waarbij niet alleen het systeem centraal staat. Onze cursussen onderscheiden zich juist doordat ze zich richten op de context waarin de organisatie SharePoint inzet. Daarbij is er nadrukkelijk aandacht voor de content-aspecten van SharePoint. Dan gaat het dus over het creëren, delen en beheren van informatie met aandacht voor governance en toegankelijkheid

 

Omdat de Informatieprofessional zich steeds meer regisserend en adviserend moet opstellen, bevat ons cursusaanbod ook aspecten zoals instrueren, adviseren en inspireren.

 

Eigen trainingsomgeving SharePoint

Wij hebben bij ons op locatie een eigen SharePoint-trainingsomgeving. Hiermee kunt u tijdens de trainingen hands-on aan de slag. Deze omgeving kunnen we ook inzetten bij bedrijfstrainingen.
Kies zelf welke SharePoint-opleiding het beste aansluit op uw wensen en behoeftes.