Nieuwsartikel

Prissma GO InfoBattle op 22 juni in Den Haag

31 mei 2017

De Prissma GO Infobattle competitie is dit jaar weer op volle kracht. In de strijd zal Den Haag het opnemen tegen informatieprofessionals in Amsterdam, Tilburg, Groningen en Hilversum. De Finale is op 9 november 2017 tijdens het KNVI congres 2017.

 

Pubquiz & Netwerken
De InfoBattle is afgeleid van de populaire pubquizzen. Het idee is dat het spelen van een intelligent spel prima samen gaat met het drinken van een drankje en het nuttigen van een hapje – en dat dan natuurlijk wél in de kroeg, met vrienden, studiegenoten of collega’s, in teams die uit maximaal vier mensen mogen bestaan. Je kunt je als groep of als individu inschrijven. Ter plaatse kunnen dan nog teams worden samengesteld. Zo is de InfoBattle niet alleen een leuk spel, maar ook een mooie gelegenheid om collega’s uit het vakgebied te leren kennen! 

 

De vragen 
De vragen zijn gericht op informatie- en communicatieprofessionals en gaan over onderwerpen uit ons werkveld, zoals social media, tools, methoden en technieken, en zoeken en vinden op het internet. Deze hebben we aangevuld met een algemene kennisvragenronde. Op één specifieke ‘zoek-en-vind’ ronde na is het gebruik van elektronische hulpmiddelen niet toegestaan. 

 

Win leuke prijzen! 
Er zijn vanzelfsprekend leuke prijzen te winnen, maar zoals altijd geldt: deelname is belangrijker dan winnen. Hoewel… Meerdere regionale netwerken hebben wederom hun medewerking toegezegd. Uiteraard zullen er leuke prijzen te winnen zijn in de regionale voorrondes, maar de hoofdprijs in de landelijke finale is ook dit jaar weer een mooie prijs, verzorgd door hoofdsponsor GO-opleidingen. De toegang bedraagt € 7,5 euro per persoon. Daarvoor krijg je in elk geval een hapje en een drankje. 

 

Wanneer?
Traditiegetrouw start het seizoen met de infobattle in Den Haag. Op 22 juni 2017 strijkt het Haags InformatieNetwerk neer in O’Caseys en ben jij met je team van harte welkom om mee te strijden in deze battle van informatieprofessionals.

 

Datum: donderdag 22 juni 2017
Tijd: 16.00-19.00
Locatie: O’Caseys, Noordeinde 140, Den Haag http://www.ocaseys.nl/
Deelnameprijs: €7,50

 

Meld je aan via
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEVD_4raLltfJ3UYaYqQqkEV2mhIZCWj7gtI_Sz_bygmux7g/viewform