Nieuws

GO opleidingen biedt het laatste nieuws binnen het informatievakgebied. GO opleidingen geeft cursussen, opleidingen en bijscholing voor informatie.

 • 29 augustus 2017

  GO opleidingen cursusagenda voor België

  Ook dit jaar verzorgt GO opleidingen weer cursussen in Belgie. Het aanbod bestaat uit een serie korte cursussen, die inspelen op de actualiteit via thema's als MARC21, Internet Search, Privacy, Duurzaamheid en SharePoint.

   

 • 09 augustus 2017

  GO opleidingen aanwezig op Informatie aan Zee

  Ook dit jaar is GO opleidingen aanwezig op het 2-daagse congres 'Informatie aan Zee' in Oostende. Op zowel 14 als 15 september kunt u onze stand  bezoeken voor een persoonlijk opleidingsadvies of de voordelen van een maatwerk traject.

   

  'Informatie aan Zee'

 • 03 augustus 2017

  Nieuwe cursus: Introductie KIDO

  Overheden hebben moeite om hun informatiebeheer op orde te krijgen. Tegelijkertijd komen er nieuwe uitdagingen op hen af, zoals wetgeving die bepaalt dat overheidsinformatie herbruikbaar moet zijn en veel sneller openbaar en beschikbaar voor het publiek. Dit stelt hoge eisen aan informatieverwerking en informatiebeheer.

   

 • 27 juli 2017

  Prissma GO InfoBattle op 28 september in Amsterdam

  Traditiegetrouw is er in september weer een Infobattle in Amsterdam. Net als vorige jaar vindt die plaats bij de Boekmanstichting. Verschillende teams strijden om de eer en een prijs, beschikbaar gesteld door GO opleidingen.

   

 • 17 juli 2017

  GO opleidingen draagt bij aan een succesvolle SharePoint implementatie

  In de laatste uitgave van Od (www.od-online.nl) verscheen een artikel over de succesvolle introductie van #SharePoin

 • 06 juli 2017

  Jubileumcongres NVBA belicht organisaties in Deventer Informatiestad

  Met het jubileumcongres "NVBA 70 jaar voorbij" van verleden en heden naar de toekomst op 21 september 2017 in Deventer belicht het NVBA de impact en mogelijkheden die digitale transformatie heeft voor organisaties.

   

 • 27 juni 2017

  Team Brooklyn wint 1e GO Prissma Infobattle 2017

  Op 22 juni jl. vond de 1ste GO InfoBattle van 2017 plaats in de Ierse pub O'Casey's in Den Haag. Onder de rook van het Koninklijk Paleis op het Noordeinde streden 5 teams om de prijzen én toegang tot de finale tijdens het KNVI-congres op 9 november.

   

 • 26 juni 2017

  De TOP10 over 2017

  Zoekgedrag op onze website geeft een goed beeld van de populariteit van onze cursussen. Tegelijkertijd zou het ook iets moeten zeggen over de onderwerpen die organisaties op dit moment bezig houden. Je mag er immers wel van uit gaan dat Informatieprofessionals de keuze van een cursus of opleiding laten afhangen van zowel de ontwikkeling van hun organisatie als de eigen ontwikkeling.

 • 05 juni 2017

  GO opleidingen aanwezig op Acuril 2017

  Ook dit jaar is GO opleidingen aanwezig op het grootste congres voor informatieprofessionals in het Caribisch gebied; Acuril. In 2017 is Puerto Rico het organiserende land voor dit 5-daagse congres.

   

 • 31 mei 2017

  Prissma GO InfoBattle op 22 juni in Den Haag

  De Prissma GO Infobattle competitie is dit jaar weer op volle kracht. In de strijd zal Den Haag het opnemen tegen informatieprofessionals in Amsterdam, Tilburg, Groningen en Hilversum. De Finale is op 9 november 2017 tijdens het KNVI congres 2017.

   

Pagina's