Nieuwsartikel

Nieuw: AVG; de stand van zaken (Intervisiebijeenkomst)

04 juli 2018

Op 25 mei ging de AVG in werking. Daarvoor zijn we erg druk geweest met het nemen van maatregelen, instrueren van collega’s en zorgen voor het vastleggen van procedures. Maar nu zijn we een ruim maand verder en wat is de status? Hoe ver bent u gekomen en tegen welke issues bent  u aangelopen? Hoe heeft u bepaalde zaken opgelost? En, ook belangrijk, staan er  nog punten open waar u eigenlijk mee aan de slag moet op korte termijn, maar het hoe is even niet duidelijk….

 

Om van elkaar te leren en uw vragen te stellen, verzorgt GO opleidingen een intervisie bijeenkomst over Privacy en de invoering van de AVG. Onder leiding van een specialist gaat u, samen met collega’s, aan de slag met nog op te lossen issues rond de AVG. U leert van uw vakgenoten en uw vakgenoten leren van u.

 

Aan het eind van de dag heeft u veel praktische kennis opgedaan over de implementatie en de borging van de AVG. Zowel generiek als op uw persoonlijke situatie gericht. U kunt namelijk voorafgaand aan de bijeenkomst uw specifieke issue doorgeven aan de workshopleider, Paula van der Knaap (Senior Adviseur KBenP).

 

Meer info en aanmelden via de cursuspagina AVG; de stand van zaken.