Nieuwsartikel

Neem kosteloos een collega mee naar onze 'zoek' cursussen

08 februari 2017

Bij inschrijving in februari voor een van onze 'zoek' cursussen kunt u kosteloos een collega meenemen. Maak snel gebruik van dit mooie aanbod.

Elke dag komt er steeds meer informatie digitaal beschikbaar. Of het nu via social media, websites, digitale bronnen of informatiesystemen gaat, gebruikers hebben moeite met het vinden  (en ook op waarde schatten) van de gewenste informatie.

 

Door die enorme hoeveelheid beschikbare informatie is het snel vinden van de juiste, authentieke en betrouwbare informatie een kunst op zich. Een kunst die de informatieprofessional beheerst en onmisbaar maakt voor zijn organisatie.

 

Het is daarom van belang om deze kunst voortdurend te perfectioneren. GO opleidingen biedt een uitgebreid pakket aan cursussen, die u helpen uit te groeien tot een gewaardeerd kunstenaar!

 

 

Omdat GO opleidingen het belang van goed ‘zoeken en vinden’ onderkent, kunt u een collega kosteloos meenemen voor een van de hieronder beschreven cursussen. Deze actie is alleen geldig bij aanmelding in februari!

 

Deze speciale actie geldt voor de volgende curussen:

 

Internet zoektechnieken (Basis)

 

Internet zoektechnieken (Advanced)

 

Zoeken van Beeld en Geluid

 

Semantisch zoeken

 

 

Internet resources

 

Information research support

 

Zoeken van digitale juridische informatie

 

Zoekstrategieën voor gestructureerde databases