CursusNieuw

Informatiedienstverlening en ICT

1 daagse cursus waarin u inzicht krijgt in de meest relevante aspecten en ontwikkelingen op ICT-gebied die invloed hebben op uw werkzaamheden in de Informatiedienstverlening.

Duur
1 lesdag
Lestijden
10:00 - 16:30 uur
Kosten
€ 495,00 (incl. 0% BTW, cursusmateriaal en lunches) Leden van de NVBA, de Vereniging SOD en de KNVI ontvangen 10% korting op het cursusgeld.
Startdatum
Vrijdag 5 oktober 2018
Plaats
Utrecht (BCN) Routebeschrijving
Direct inschrijven

Door de verdergaande digitalisering is kennis en inzicht in de verschillende aspecten van ICT noodzakelijk voor de medewerker Informatiedienstverlening om succesvol te blijven functioneren binnen de eigen organisatie. De traditionele werkzaamheden veranderen. Net als de positie van informatiebeheer binnen de organisatie. Digitalisering betekent ook dat samenwerking met de collega's van ICT steeds vaker noodzakelijk is om veranderingen in te zetten.

 

Als Medewerker Informatiedienstverlening is het daarom van belang dat u de taal van ICT begrijpt en kunt fungeren als een serieuze gesprekspartner. De cursus Informatiedienstverlening & ICT maakt u wegwijs in de wereld van de ICT'ers!

 

 

Doelgroep

De cursus is bestemd voor DIV'ers die te maken hebben met digitaliseringsprojecten waarin zij samenwerken met de ICT-collega's.

 

 

Resultaat

Na afloop van de cursus heeft u inzicht in de meest relevante ICT aspecten en ontwikkelingen en kunt u die vertalen naar uw eigen werkomgeving.

 

Inhoud

Tijdens de cursus komen de volgende aspecten aan de orde:

•  Databases
•  Cloud Computing
•  Mobilie & BYOD
•  Big Data, Business Intelligence & Datamanagement

•  Informatie architectuur
•  Informatiebeveiliging