WorkshopNieuw

GO Mediacoach Verdieping

2-delige workshop waarin u de verdieping zoekt in Mediawijsheid, het veranderende informatielandschap en Informatievaardigheden.

Duur
2 dagdelen
Lestijden
12:00 - 17:00 uur
Kosten
€ 390,00 (0% BTW)
Startdatum
Najaar 2018
Plaats
Bibliotheek Utrecht, Oudegracht 167 Routebeschrijving
Direct inschrijven

Let op: Inschrijven voor (onderdelen van) de GO Mediacoach opleiding 2018 s.v.p. via deze link (en dus niet de rode knop hierboven).

 

Sla het formulier op en open het daarna met de Acrobat Reader; deze is gratis te installeren.

 

De ontwikkelingen in de mediasamenleving gaan snel. Het opleidingsprogramma is daarom in overleg met het bibliotheekveld vernieuwd. Naast het Basistraject - met drie nieuwe onderdelen Innovatie - zijn er nu drie nieuwe Plustrajecten (Didactiek, Verdieping en Leiderschap) en een Instaptraject (mediaskills). Informatievaardigheden blijven belangrijk binnen de opleiding. Voor reeds gecertificeerde mediacoaches is de opleiding nu nog beter geschikt om extra kennis en skills op te doen als nascholing.

 

Doelgroep

De GO Mediacoach opleiding is bedoeld voor bibliotheek of mediatheek medewerkers die succesvol de rol van mediacoach willen vervullen en op die manier een belangrijke bijdrage leveren aan de transitie van hun eigen organisatie. 

 

Resultaat

Tijdens deze workshops verdiept u zich in de geschiedenis, wetenschap en filosofie van media(wijsheid) in het kader van het veranderende informatielandschap. U tilt uw kennis en inzichten naar een hoger niveau.

 

Inhoud

De 2 workshops behandelen de volgende onderdelen:
 
  • Mediawijsheid 4: Wetenschap, filosofie en geschiedenis van media
    Ga de diepte in en til je eigen mediawijsheid een niveau hoger.

  • Informatievaardigheden 3: Nieuwe perspectieven op informatie
    Verdiep je in de nieuwste inzichten over de verandering van het informatielandschap door nieuwe en sociale media.

TW: plustraject