Nieuwsartikel

De 10 voordelen van een incompany training

18 januari 2018

Afgelopen jaar heeft GO opleidingen ruim 60 maatwerk/incompany trainingen uitgevoerd. Daarmee lijkt het 'in huis' laten verzorgen van een op de iegen wensen en behoefte aangepaste training steeds populairder te worden. Dat is niet vreemd gezien de vele voordelen die een incompany trainingen geeft.

 

We zetten de voordelen daarom voor u op een rij:

 

1. Snel resultaat: De behoefte van de organisatie houdt uiteraard geen rekening met de planning van de opleider. Bepaal zelf wanneer u van start gaat met de cursus.  

 

2. Lagere kosten: De kosten per medewerker zijn lager dan bij individuele inschrijvingen.  

 

3. Tijdsbesparing: De reistijd blijft beperkt tot het reguliere woon-werkverkeer. Geen extra reistijd en –kosten naar een ‘verre’ leslocatie. 

 

4. Op maat gemaakt: Wij nemen al uw eisen en wensen mee in het opleidingsprogramma. De docent houdt dus rekening met uw specifieke werkwijzen of interne richtlijnen. De training sluit dus altijd aan bij uw organisatie.

 

5. Flexibiliteit: Organisaties zijn voortdurend in beweging. Dat kan invloed hebben op de opleidingsbehoefte. U kunt daarom ‘onderweg’ bijsturen. Zowel qua planning als inhoud.

 

6. Grote betrokkenheid: Met een incompany training laat de organisatie zien bereid te zijn om te investeren in haar medewerkers. Daarnaast is de cursus afgestemd op de eigen situatie met voorbeelden uit de eigen praktijk, dus herkenbaar en daardoor betrokkenheid.

 

7. Een goede start bij veranderingen: een incompany training brengt een heel team op hetzelfde kennis- en vaardighedenniveau. Ideaal aan de vooravond van een organisatieverandering of implementatie van nieuwe werkmethoden.

 

8. Werken aan het team: Een incompany training stimuleert ook het teamgevoel. Iedereen werkt tegelijk aan verbetering van zijn of haar competenties en dus de kwaliteit van het team. 

 

9. Minder weerstanden: Bij een incompany training verdwijnt het gevoel van verplichting. De deelnemers zien een dergelijke training meer als onderdeel van het werk; weerstanden verdwijnen.

 

10. Administratief gemak: Een incompany training betekent slechts éénmaal een factuur voor de gehele groep i.p.v. meerdere facturen per losse inschrijving. Daarnaast kunnen wij de administratieve afhandeling rond het verzorgen van de training voor u verzorgen.

 

Bekijk voor een uitgebreide beschrijving het incompany gedeelte op onze website!


Succesvolle voorbeelden

De afgelopen 2 jaar verzorgde GO opleidingen meer dan 100 incompany trainingen met een grote diversiteit aan onderwerpen. Zowel vakinhoudelijke aspecten als de ‘soft skills’ zijn in ruime mate aan bod gekomen.

Lees meer over een aantal van deze opleidingstrajecten op onze website. Daar vindt u casusbeschrijvingen van o.a. Gemeente Tilburg, Dienst Dommelvallei en de Westfriese 7.