Vakgebied

Aan de slag in de mediatheek!

Zorg voor deskundig personeel

mediatheektrainingenUw mediatheek bevat een schat aan informatie: boeken, tijdschriften, video’s, cd’s en dvd’s, documentatiemappen en een behoorlijk aantal internetpc’s. Dat is mooi, maar het is geen garantie voor een goed rapportcijfer. Het succes van uw mediatheek valt of staat met goed opgeleid en servicegericht personeel. Bedien uw ‘klanten’ daarom met deskundige medewerkers.


Wij helpen u op weg

Ons cursusaanbod “Mediatheek in het onderwijs” stelt u in staat om snel aan de slag te gaan met de dagelijkse beheertaken in de schoolmediatheek. Ook de belangrijkste pedagogische en didactische aspecten van het mediatheekwerk, het doelmatig gebruik van internet en het verstandig omgaan met uiteenkopende media komen aan de orde. Na afloop weet u hoe u leerlingen én docenten op deskundige en servicegerichte wijze helpt, adviseert en te woord staat.


Kies voor kwaliteit

GO opleidingen organiseert al vele jaren cursussen voor bibliotheek- en mediatheekmedewerkers. Onze docenten kennen de dagelijkse praktijk en haar problemen als geen ander. Zij weten precies wat u moet doen om uw werkzaamheden optimaal  te verrichten.

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze trainingen.