Nieuwsartikel

GO opleidingen cursusagenda voor België

29 augustus 2017

Ook dit jaar verzorgt GO opleidingen weer cursussen in Belgie. Het aanbod bestaat uit een serie korte cursussen, die inspelen op de actualiteit via thema's als MARC21, Internet Search, Privacy, Duurzaamheid en SharePoint.

 

De cursussen zijn praktisch van aard en zodanig opgezet dat de deelnemer zijn/haar eigen praktijk kan inbrengen in de lessen. Onze docenten zijn allemaal actief in het werkveld van de Informatiedienstverlening en kennen de (weerbarstige) praktijk.

  

Onze agenda: 

 

- MARC21

- Introductie RDA – FRBR 

- Internet Search (Advanced)

- Internet resources voor onderzoek en advies

- Privacy & Digitaal Gegevensbeheer

 

- SharePoint voor Informatieprofessionals

- Digitale Duurzaamheid

 

Het gaat om korte cursussen, die corresponderen met de inhoud van onze reguliere uitvoeringen in Nederland. Ze zijn wel, waar relevant, aangepast aan de Belgische situatie.

 

Het tarief voor alle hierboven genoemde 1-daagse cursussen is € 495,- (0% BTW). Voor de 2-daagse geldt € 935,- en voor een 3-daagse cursus € 1350,-. Dit is inclusief koffie/thee/water en lunch. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. Leden van de VVBAD krijgen 10% korting.

 

Aanmelden kan via info@goopleidingen.nl of via de aanmeldpagina bij de betreffende cursus (in het opmerkingveld aangeven dat het om de uitvoering Antwerpen gaat.)